Download lagu Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo (Feat Prabu) Mp3

Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo (Feat Prabu)

Listen: 94x

Duration: 06:47

MP3 size: 7.26MB

Lirik:

Bebasan nunggu mongso rendeng

Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki
Mas yen pancen tresnoku iki

Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro
Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro
Dek tresnaku mung siji kowe

Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo
Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi

Aku lungo amung golek rejeki
Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu

Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki
Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku

Snajan abot kanggomu nanging kwatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan
Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro
Dek tresnaku mung siji kowe

Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo
Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro

Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio
Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe

Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase
Dek lungaku ra keget cidro

Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro
Dek tresnaku mung siji kowe

Langit bumi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo
Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi

Aku lungo amung golek rejeki
Anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban
Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Snajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki mung cah kerjo
Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu
Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo
Sabaro aku yo mung cah kerjo




Download Lagu Gratis Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo (Feat Prabu) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo (Feat Prabu) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma – Aku Cah Kerjo (Feat Prabu).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home