Download lagu Nella Kharisma – Tanjungmas Ninggal Janji Mp3

Nella Kharisma – Tanjungmas Ninggal Janji

Listen: 84x

Duration: 04:30

MP3 size: 7.9MB

Lirik:

Bebasan koyo ngenteni
Udan ning mongso ketigo
Senajan mung sedelo ora dadi ngopo
Penting iso ngademke ati

Semono ugo rasaneng atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra kroso setaun kowe ninggal aku
Kangen kangene atiku

Aku sek kelingan naliko neng pelabuhan
Kowe janji lungo raono sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali bali

Ning pelabuhan tanjung mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning pelabuhan semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe

Semono ugo rasaneng atiku
Mung tansah nunggu tekamu
Ra kroso setaun kowe ninggal aku
Kangen kangene atiku

Aku sek kelingan naliko neng pelabuhan
Kowe janji lungo raono sewulan
Nanging saiki wes luwih ing janji
Nyatane kowe ora bali bali

Ning pelabuhan tanjung mas kene
Biyen aku ngeterke kowe
Ning pelabuhan semarang kene
Aku tansah ngenteni kowe


Download Lagu Gratis Nella Kharisma – Tanjungmas Ninggal Janji di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma – Tanjungmas Ninggal Janji Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma – Tanjungmas Ninggal Janji.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, Milady Record, 2019, mp3,

Home