Download lagu Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang Mp3

Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang

Listen: 120x

Duration: 05:41

MP3 size: 7.27MB

Lirik:

Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
... ...
Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
... .
Bisane mung nyawang
Sing biso ndampingi
Bisane mung ngangen
Sing biso nduweni
Riko hang sun sayang
Wis ono hang ngudang
Riko hang sun eman
Wis duwen wong liyan
... .
Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Getun rasane ati sing biso nduweni
Riko hang sun demeni
Riko hang sun welasi
Wis ono hang ngrumati

Opo iki wis takdire
Bisone mung nyawang
Kadung mulo wis takdire
Lilo isun lilo
Lilo isun lilo
Lilo isun lilo
Haaaaa aaaa


Download Lagu Gratis Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma – Bisane Mung Nyawang.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, konser musik, indonesia, record lable, lagu dangdut, music,

Home