Download lagu Didi Kempot – Cidro Mp3

Didi Kempot – Cidro

Listen: 119x

Duration: 04:21

MP3 size: 7.29MB

Lirik:

wes samestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jeroning dodo
kepiye meneh iki pancen nasib ku
kudu nandang loro koyo mengkene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae
dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mblenjani janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo uripmu
aku nelongso mergo ke bacut tresno
ora ngiro saikine cidro
wes samestine ati iki nelongso
wong seng tak tresnani mblenjani janji
opo ora eling naliko semono
kebak kembang wangi jeroning dodo
kepiye maneh iki pancen nasib ku
kudu nandang loro koyo mengene
remuk ati iki yen eling janjine
ora ngiro jebul lamis wae
dek opo salah awakku iki
kowe nganti tego mbleni janji
opo mergo kahanan uripku iki
mlarat bondo seje karo urip ku
aku nelongso mergo ke bacut tresno
ora ngiro saikine cidro
ora ngiro saikine cidro


Download Lagu Gratis Didi Kempot – Cidro di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi Kempot – Cidro Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot – Cidro.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

Didi Kempot - Cidro [OFFICIAL], cidro, didi kempot, sobat, ambyar,

Home