Download lagu Didi Kempot – Digondol Kucing (feat Irenne Ghea) Mp3

Didi Kempot – Digondol Kucing (feat Irenne Ghea)

Listen: 155x

Duration: 04:20

MP3 size: 5.59MB

Lirik:

Lk:
Botole garing, entek isine
Iwake ilang, digondhol kucing..
Tak ilang-iling, kari tilase
Tiwas kepengen ndhuk, digondhol kucing..
Pr:
Setengah mateng mas, tempe mendowan
Ngersakke pinten, kangge surungan..
Setengah mendem mas, terbang melayang
Nganti ra eling e e e, wis lali utang..
reff:
Lk:
Angkat tangan tinggi-tinggi,
Goyang liping sampai pagi,
Miring sithik, ben tambah assoy..
Pr:
Jogedan ketiban sampur,
Kantuk nyawer ojo ngrangkul,
Lapan enam mas, sing penting akur..
reff:
Lk:
Ngesir wong manis, larang regane
Tinggal noleh, digondhol kucing..
Ojo mung lamis, bang abang lambe
Tiwas tak pikir e e, digondhol kucing..
Pr:
Ngono yo ngono mas, neng ojo- ngene
Ojo cemburu, trus gawe gawe..
Wong sampun telas mas, niki wektune
Biso dilanjut mas, ngibing neng kene..
reff:
Lk:
Angkat tangan tinggi-tinggi,
Goyang liping sampai pagi,
Miring sithik, ben tambah assoy..
Pr:
Jogedan ketiban sampur,
Kantuk nyawer ojo ngrangkul,
Lapan enam mas, sing penting akur..
Lk:
Sing disawer, digondhol kucing


Download Lagu Gratis Didi Kempot – Digondol Kucing (feat Irenne Ghea) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi Kempot – Digondol Kucing (feat Irenne Ghea) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot – Digondol Kucing (feat Irenne Ghea) .

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home