Download lagu Didi Kempot – Pamer Bojo Mp3

Didi Kempot – Pamer Bojo

Listen: 123x

Duration: 04:48

MP3 size: 6.4MB

Lirik:

Koyo ngene rasane wong kang nandang kangen
Rino wengi atiku rasane peteng

Tansah kelingan kepingin nyawang
Sedelo wae uwis emoh tenan

Cidro janji tegane kowe ngapusi
Nganti sprene suwene aku ngenteni

Nangis batinku nggrantes uripku
Teles kebes netes eluh neng dadaku

sakno... sakno...

Dudu klambi anyar sing nang njero kamar
Nanging bojo anyar sing mbok pamerke aku

Dudu wangi mawar sing tak sawang nang mripatku
Nanging kowe lali nglarani wong koyo aku

Neng opo seneng aku yen mung gawe laraku
Pamer bojo anyar neng ngarepku


Download Lagu Gratis Didi Kempot – Pamer Bojo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi Kempot – Pamer Bojo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot – Pamer Bojo.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

didi kempot, pamer bojo, sobat ambyar, lord didi, didi kempot official,

Home