Download lagu Didi Kempot – Sewu Siji Mp3

Didi Kempot – Sewu Siji

Listen: 59x

Duration: 04:34

MP3 size: 5.56MB

Lirik:

Aduh romo ibu, ngapuranen aku
Yen ono salah lan luputku
Tak rumangsani, aku nduweni dosa
Nganti saiki, isih kroso ning dodo

Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
Memuji marang, kang kuoso
Mugi enggal entuk, paring pangapuro
Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing wani,
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane



Reff :
Rino wengi, ra lali tansah ndedonga
Memuji marang, kang kuoso
Mugi enggal entuk, paring pangapuro
Urip tentrem ayem, ugo kanti mulyo

Ngendi ono anak wani marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing wani,
Ngendi ono anak lali marang wong tuwo,
Yen nganti ono sewu siji sing lali

Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane
Suwargone ndunyo, ono sukune wong tuwo
Wong kang tuhu suci, gedhe ganjarane


Download Lagu Gratis Didi Kempot – Sewu Siji di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi Kempot – Sewu Siji Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot – Sewu Siji.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

Home