Download lagu Didi Kempot – Stasiun Balapan Mp3

Didi Kempot – Stasiun Balapan

Listen: 108x

Duration: 04:

MP3 size: 7.55MB

Lirik:

Ning Stasiun Balapan
Kuto Solo Sing Dadi Kenangan
Kowe Karo Aku
Naliko Ngeterke Lungamu

Ning Stasiun Balapan
Rasane Koyo Wong Kelangan
Kowe Ninggal Aku
Ra Kroso Netes Eluh Ning Pipiku
Da... Dada Sayang
Da... Slamat Jalan

Janji Lungo Mung Sedelo
Jare Sewulan Ra Ono
Pamitmu Naliko Semono
Ning Stasiun Balapan Solo

Janji Lungo Mung Sedelo
Malah Tanpo Kirim Warto
Lali Opo Pancen Nglali
Yen Eling Mbok Enggal Bali

Ning Stasiun Balapan
Kuto Solo Sing Dadi Kenangan

Janji Lungo Mung Sedelo
Jare Sewulan Ra Ono
Pamitmu Naliko Semono
Ning Stasiun Balapan Solo

Janji Lungo Mung Sedelo
Malah Tanpo Kirim Warto
Lali Opo Pancen Nglali
Yen Eling Mbok Enggal Bali

Ning Stasiun Balapan
Kuto Solo Sing Dadi Kenangan


Download Lagu Gratis Didi Kempot – Stasiun Balapan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi Kempot – Stasiun Balapan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot – Stasiun Balapan.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

didi, kempot, campursari, lagu daerah, lagu jawa, solo, stasiun balapan,

Home