Download lagu Didi Kempot – Layang Kangen Mp3

Didi Kempot – Layang Kangen

Listen: 118x

Duration: 05:11

MP3 size: 5.4MB

Lirik:

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wes tak woco opo karepe atimu
Trenyuh ati iki moco tulisanmu
Ora kroso netes eluh neng pipiku

Umpomo tanganku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo kahananku
Cah ayu entenono tekanku

Ora maido sopo wong sing ora kangen
Adoh bojo arep turu angel merem
Ora maido sopo wong sing ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku

Umpomo tanganku dadi
suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh mergo
kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Ora maido sopo wong sing
ora kangen
Adoh bojo arep turu angel
merem
Ora maido sopo wong sing
ora trenyuh
Ora kepethuk sak wetoro
pengen weruh
Percoyo aku, kuatno atimu
Cah ayu, entenono tekaku
Cah ayu, entenono tekaku


Download Lagu Gratis Didi Kempot – Layang Kangen di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi Kempot – Layang Kangen Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot – Layang Kangen.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

Dasa Entertainment, Didi Kempot, Layang Kangen, Official Music Video, New Release, Album Terbaru,

Home