Download lagu Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe Mp3

Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe

Listen: 71x

Duration: 09:5

MP3 size: 6.10MB

Lirik:

salam balik kanggo kowe sing ono ning ati

piye kabarmu saiki

opo isih kelingan kowe ngelarani

kadung jeru diriku mencintai



dirimu sepenuh hati sepenuh cinta

tapi mengapa kau pergi

raiso nompo anane, nompo kahananku

sing ora sebanding karo kowe



lilio tak lilakne yen pancen iki dalane

kudu pepisahan karo kowe

lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati

mergo saiki aku wis oleh ganti



salam balik kanggo kowe sing ono ning ati

piye kabarmu saiki

opo isih kelingan kowe ngelarani

kadung jeru diriku mencintai









dirimu sepenuh hati sepenuh cinta

tapi mengapa kau pergi

raiso nompo anane, nompo kahananku

sing ora sebanding karo kowe



lilo tak lilakne yen pancen iki dalane

kudu pepisahan karo kowe

lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati

mergo saiki aku wis oleh ganti



lilo tak lilakne yen pancen iki dalane

kudu pepisahan karo kowe

lalekno crito iki, wes tak anggep kowe mati

mergo saiki aku wis oleh ganti


Download Lagu Gratis Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara – Tak Lalekne Kowe .

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happyasmara, happy, asmara, pashati, taklaleknekowe, tak, lalekne, kowe, lilotaklilakneyenpancenikidalane,

Home