Download lagu Happy Asmara – BALIK KANAN WAE Mp3

Happy Asmara – BALIK KANAN WAE

Listen: 66x

Duration: 05:9

MP3 size: 4.3MB

Lirik:


Kelingan nalikane aku ketemu ro kowe


Ati iki langsung iso tresno rasane


Saben ketemu sliramu tansah ayem atiku


Naliko nyawang esem lan guyumu


Sampai tiba waktu yang ku nanti


Tak ungkapke roso ning njero ati iki


Nanging nyatane kowe ono sing nduweni


Reff:


Aku tresno karo kowe


Nanging aku iso opo


Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo


Aku kudu iso nerimo


Snadyan ati loro rasane


Mungkin kabeh iki wes dalan e


Rap:


Sepurane aku wes tresno sliramu


Snadyan aku iki dudu pilihan mu


Mending tak ikhlasno


Dari pada cidro


Mugo kowe bahagia karo wong liyo


Sampai tiba waktu yang ku nanti


Tak ungkapke roso ning njero ati iki


Nanging nyatane kowe ono sing nduweni


Aku tresno karo kowe


Nanging aku iso opo


Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo


Aku kudu iso nerimo


Snadyan ati loro rasane


Mungkin kabeh iki wes dalan e


Aku tresno karo kowe


Nanging aku iso opo


Ngerteni kowe uwes nyanding uwong liyo


Aku kudu iso nerimo


Snadyan ati loro rasane


Mungkin kabeh iki wes dalan e


wes wes cukup mending balik kanan wae


Download Lagu Gratis Happy Asmara – BALIK KANAN WAE di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara – BALIK KANAN WAE Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara – BALIK KANAN WAE.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

happy, asmara, nella, kharisma, via, vallen, vlog, dangdut, koplo,

Home