Download lagu Happy Asmara – LINTANG ATI Mp3

Happy Asmara – LINTANG ATI

Listen: 143x

Duration: 04:48

MP3 size: 6.16MB

Lirik:

Lintang seng ono neng wengi gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja ning atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Keroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas seng dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono neng atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng ning jero dodoku
Gedheno roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Lintang seng ono neng wengi gawe kangen ati
Ati seng tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemmu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepuja ning atiku

Neng awan katon netromu ing saben wengiku
Keroso ing semilire angin dalu
Sliramu doh nimas seng dadi memanik ing kalbu
Mung sliramu sing ono neng atiku
Aku tresno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng ning jero dodoku
Gedheno roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen seng ning jero dodoku
Gedheno roso tresno iki
Amung tak simpen neng njero ati


Download Lagu Gratis Happy Asmara – LINTANG ATI di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara – LINTANG ATI Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara – LINTANG ATI .

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

Home