Download lagu Happy Asmara – Sampek Tuwek Mp3

Happy Asmara – Sampek Tuwek

Listen: 69x

Duration: 04:30

MP3 size: 5.15MB

Lirik:

seneng seneng bareng susah susah bareng

nyanding sliramu, sayang sliramu

wes tak angen angen we bakal dadi jodoku

wes tak angen angen kowe dadi pilihanku

tenang rasah spaneng, tenang, aku wes seneng

rene rangkulen aku, tak nggo sangu turuku

mbesuk miliho dino, kowe tak lamar

rasah nduwe roso aku ninggalno

awak’e dewe wes dadi siji



sampek tuwek we ra bakal tak culno

masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene

siji sijine wong sing gawe ayeme ati

gawe uripku seneng mesem saben bengi



seneng seneng bareng susah susah bareng

nyanding sliramu, sayang sliramu

wes tak angen angen we bakal dadi jodoku

wes tak angen angen kowe dadi pilihanku



tenang rasah spaneng, tenang, aku wes seneng

rene rangkulen aku, tak nggo sangu turuku

mbesuk miliho dino, kowe tak lamar

rasah nduwe roso aku ninggalno

awak’e dewe wes dadi siji



sampek tuwek we ra bakal tak culno

masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene

siji sijine wong sing gawe ayeme ati

gawe uripku seneng mesem saben bengi



sampek tuwek we ra bakal tak culno

masio wes ra wancine sayang sayangan neng kene

siji sijine wong sing gawe ayeme ati

gawe uripku seneng mesem saben bengi

gawe uripku mesem saben bengi


Download Lagu Gratis Happy Asmara – Sampek Tuwek di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara – Sampek Tuwek Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara – Sampek Tuwek.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, Milady Record, 2019, mp3,

Home