Download lagu Happy Asmara – Kanggo Kowe Mp3

Happy Asmara – Kanggo Kowe

Listen: 134x

Duration: 04:47

MP3 size: 4.46MB

Lirik:

Opo wes sak mestine
Aku kudu koyo ngene
Bebarengan karo kowe
Urip sak bendinane

Saben kepethuk
Kowe kondo yen kowe tresno
Aku percoyo
Ra ono wanito liyo

Aku neng kene
Kowe seng ono neng kono
Aku tak kondo
Mugo biso mbok tompo

Saben ngabari
Kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti
Mergo sopo seng njalari

Kowe lan aku wes sumpahing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sak wiji seng jero ati
Tresno iki yo mung kowe seng tak tresnani

Aku neng kene
Kowe seng ono neng kono
Aku tak kondo
Mugo biso mbok tompo

Saben ngabari
Kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti
Mergo sopo seng njalari

Kowe lan aku wes sumpahing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sak wiji seng jero ati
Tresno iki yo mung kowe seng tak tresnani

Kowe lan aku wes sumpahing janji
Ora bakal nggudo ati
Yo mung sak wiji seng jero ati
Tresno iki yo mung kowe seng tak tresnani


Download Lagu Gratis Happy Asmara – Kanggo Kowe di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara – Kanggo Kowe Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara – Kanggo Kowe .

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

tergalau, musicyes, artis hot, goyang hot, pop koplo, terbaru, asmara, terpopuler, sexi,

Home