Download lagu Happy Asmara – Dalan Liyane Mp3

Happy Asmara – Dalan Liyane

Listen: 72x

Duration: 04:5

MP3 size: 7.10MB

Lirik:

Sopo sing kuat nandang kahanan
Sopo seng ora kroso kelangan
Ditinggal pas sayang-sayange
Pas lagi jeru-jerune
Kowe milih dalan liyane

Sopo seng kuat di tinggal lungo
Sopo seng atine ora loro
Tenanan seng wes tak lakoni
Tak simpen neng njero ati
Dewe wes radadi siji

Yowes ben lakoni nganti
Sak kuat kuate ati
Pesenku mong siji seng ati-ati

Isoku mung mendem
Esuk tekan sonten
Mergo sadar diri
Kulo dudu sinten-sinten

Yowes ben mung tak pendem roso
Seng ono neng njero dodo
Tetep tak dungokno
Mugo urip mulyo

Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun

Yowes ben lakoni nganti sak kuat kuate ati
Pesenku mong siji seng ati-ati
Isoku mung mendem esuk tekan sonten
Mergo sadar diri kulo dudu sinten-sinten

Yowes ben mung tak pendem roso
Seng ono neng njero dodo
Tetep tak dungokno
Mugo urip mulyo

Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun
Isoku mung nyuwun mugo ora getun
Cekap semanten maturnuwun


Download Lagu Gratis Happy Asmara – Dalan Liyane di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara – Dalan Liyane Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara – Dalan Liyane.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, Milady Record, mp3, music,

Home