Download lagu Nella Kharisma – Singget Mp3

Nella Kharisma – Singget

Listen: 78x

Duration: 04:43

MP3 size: 4.28MB

Lirik:

direwangi malah nyeneni
mbesengut koyo ulere geni
mben weruh aku
kowe enenge mung mencucu

jane piye kuwi karepmu
maune sambat nyeluki aku
wis diparani
kowe malah nyingkiri

ampun mekaten yen taseh remen
urip bebrayan sak omah meneng menengan
meniko ati sanes kos kosan
urip sak kandang ning ati singget singetan

piyatun kakung cagake wuwung
tak enteni kowe kuwi ndang ucul tembung
sing wijaksono enggal ngendiko
kowe kuwi ojo mung tansah gawe gelo



nduwe lambe kuwi yo kudu muni
guno kanggo ngandani, guno kanggo ngapiki
becik salah sing endi kudune dicritani
ojo mung kanggo ngopi, ojo kanggo ngrasani

petan petan neng dalan mung entuk kasengsaran
dadine mung mudal madol dirasani ngalor ngidul
becik dadi wong bloko, crito opo sing ono
uripe mesti mulyo, matine mlebu suargo

direwangi malah nyeneni
mbesengut koyo ulere geni
mben weruh aku
kowe enenge mung mencucu

jane piye kuwi karepmu
maune sambat nyeluki aku
wis diparani
kowe malah nyingkiri

ampun mekaten yen taseh remen
urip bebrayan sak omah meneng menengan
meniko ati sanes kos kosan
urip sak kandang ning ati singget singetan

piyatun kakung cagake wuwung
tak enteni kowe kuwi ndang ucul tembung
sing wijaksono enggal ngendiko
kowe kuwi ojo mung tansah gawe gelo


Download Lagu Gratis Nella Kharisma – Singget di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma – Singget Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma – Singget.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

opera swara genta, lagu terbaru 2019, lagu dangdut 2019, dangdut, Nella Kharisma, Singget, dangdut koplo, nella kharisma full album, dangdut kompilasi,

Home