Download lagu Syahiba Saufa – Ojo Nguber Welas Mp3

Syahiba Saufa – Ojo Nguber Welas

Listen: 73x

Duration: 05:14

MP3 size: 5.20MB

Lirik:

sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe

isun weruh dewek
riko suloyo
isun weruh dewek
ning riko makeh demen larene

sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul
mung di gawe gawe

isun weruh dewek
riko suloyo
isun weruh dewek
ning riko makeh demen larene

diinggut paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi teko

ning welase
hooo...
sing usah riko katek
ngaleng ngaleng maning
alasan ngalor ngidul

mung di gawe gawe
isun weruh dewek
riko suloyo
isun weruh dewek

mung riko makeh demen larene
diembuh paran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene

mung welas isun ngelebihi teko ning welase
diembuh raran riko nguber demene
mung welas isun ngelebihi welase
diembuh paran riko nguber demene

mung welas isun ngelebihi teko ning welase
hooo...


Download Lagu Gratis Syahiba Saufa – Ojo Nguber Welas di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Syahiba Saufa – Ojo Nguber Welas Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa – Ojo Nguber Welas.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home