Download lagu Syahiba Saufa – Nganten Nganteni Mp3

Syahiba Saufa – Nganten Nganteni

Listen: 60x

Duration: 04:48

MP3 size: 5.4MB

Lirik:

Mentolone riko ninggal awak isun
Ati kesepian sakat riko tinggal
Semene lawase sun nganteni riko
Gadug ring janjine sing teko merene

Reff:

Mapan turu riko yo sun ambat
Rasane ati kari sing kuat
Mulo riko kudangane ati
Sampek kapan tetep sun anteni


Download Lagu Gratis Syahiba Saufa – Nganten Nganteni di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Syahiba Saufa – Nganten Nganteni Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Syahiba Saufa – Nganten Nganteni.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

Syahiba, Saufa, Nganten, Nganteni,

Home