Download lagu Happy Asmara – Mung Sepele Mp3

Happy Asmara – Mung Sepele

Listen: 68x

Duration: 06:39

MP3 size: 6.18MB

Lirik:

Ning piyungan tuku lele
Kowe kui mung sepele
Ra sah ngarep aku
Seng wes mbok gae tatu

Bakal tak eleng-eleng
Lehmu ngelarani atiku
Pesenku siji
Karma kui berlaku

Jaremu kowe wingi sayang aku
Bakal ngancani aku tekane patiku
Nanging kowe malah nyepeleke
Ninggalke loro seng ndek jero dodo

Tak butekne yen aku iso urip tanpo sliramu
Kowe arep lungo saiki wes sak karepmu

Ning piyungan tuku lele
Kowe kui mung sepele
Ra sah ngarep aku
Seng wes mbok gae tatu

Bakal tak eleng-eleng
Lehmu ngelarani atiku
Pesenku siji
Karma kui berlaku

Jaremu kowe wingi sayang aku
Bakal ngancani aku tekane patiku
Nanging kowe malah nyepeleke
Ninggalke loro seng ndek jero dodo

Tak butekne yen aku iso urip tanpo sliramu
Kowe arep lungo saiki wes sak karepmu

Ning piyungan tuku lele
Kowe kui mung sepele
Ra sah ngarep aku
Seng wes mbok gae tatu

Bakal tak eleng-eleng
Lehmu ngelarani atiku
Pesenku siji
Karma kui berlaku

Tak butekne yen aku iso urip tanpo sliramu
Kowe arep lungo saiki wes sak karepmu

Ning piyungan tuku lele
Kowe kui mung sepele
Ra sah ngarep aku
Seng wes mbok gae tatu

Bakal tak eleng-eleng
Lehmu ngelarani atiku
Pesenku siji
Karma kui berlaku

Pesenku siji
Karma kui berlaku


Download Lagu Gratis Happy Asmara – Mung Sepele di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara – Mung Sepele Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara – Mung Sepele.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

khatulistiwa record, dangdut koplo, neng piyungan tuku lele koe kui mung sepele,

Home