Download lagu Happy Asmara – Sayangen Sak Senggangmu (Om Dewa Dewi) Mp3

Happy Asmara – Sayangen Sak Senggangmu (Om Dewa Dewi)

Listen: 64x

Duration: 05:34

MP3 size: 7.46MB

Lirik:

aku ngerti dirimu mencintai diriku
meski ra utuh lan tulus soko atimu
kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

sayangen aku masio sak senggangmu
aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
sayangen aku masio sak senggangmu
senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku

aku ngerti dirimu mencintai diriku
meski ra utuh lan tulus soko atimu
kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

sayangen aku masio sak senggangmu
aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
sayangen aku masio sak senggangmu
senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku

aku ngerti dirimu mencintai diriku
meski ra utuh lan tulus soko atimu
kowe nresnani aku mung gawe panglipurmu
aku sadar yen amung dadi cintamu yang kedua

sayangen aku masio sak senggangmu
aku sadar yen aku amung dadi panglipur atimu
sayangen aku masio sak senggangmu
senadyan amung sedelo wae wes gawe marem atiku


Download Lagu Gratis Happy Asmara – Sayangen Sak Senggangmu (Om Dewa Dewi) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara – Sayangen Sak Senggangmu (Om Dewa Dewi) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara – Sayangen Sak Senggangmu (Om Dewa Dewi).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella, nella kharisma, dd, star, record, jawa, timur, indonesia, artis,

Home