Download lagu Happy Asmara – Aku Karo Kowe (Om Dewa Dewi) Mp3

Happy Asmara – Aku Karo Kowe (Om Dewa Dewi)

Listen: 139x

Duration: 06:4

MP3 size: 7.13MB

Lirik:

Naliko mbiyen tak gandeng tanganmu
Tak sawang mripatmu gawe ayem atiku
Nanging sak iki sliramu adoh neng kono
Ninggalke aku sing sayang karo dirimu

Aku pesen ojo nganti ono wong liyo
Jogonen atimu simpenen roso tresnoku

Gede roso tresnoku neng awakmu
Gede roso sayangku neng awakmu
Aku rino manise esemmu
Abote nyonggo roso tresnoku

Mung biso nyimpen ning jero batinku
Arep turu mong biso nyawang fotomu
Iki piye rasane kok koyo ngene
Nandang tresno terhalang jarak lan wektu
Aku karo kowe

Naliko mbiyen tak gandeng tanganmu
Tak sawang mripatmu gawe ayem atiku
Nanging sak iki sliramu adoh neng kono
Ninggalke aku sing sayang karo dirimu

Aku pesen ojo nganti ono wong liyo
Jogonen atimu simpenen roso tresnoku

Gede roso tresnoku neng awakmu
Gede roso sayangku neng awakmu
Aku rindu manise esemmu
Abote nyonggo roso tresnoku

Mung biso nyimpen ning jero batinku
Arep turu mong biso nyawang fotomu
Iki pie rasane kok koyo ngene
Nandang tresno terhalang jarak lan wektu
Aku karo kowe


Download Lagu Gratis Happy Asmara – Aku Karo Kowe (Om Dewa Dewi) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara – Aku Karo Kowe (Om Dewa Dewi) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara – Aku Karo Kowe (Om Dewa Dewi) .

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

nella, nella kharisma, dd, star, record, jawa, timur, indonesia, artis,

Home