Download lagu Nella Kharisma – Masalah Mp3

Nella Kharisma – Masalah

Listen: 93x

Duration: 04:45

MP3 size: 5.49MB

Lirik:

ojo nangis wae nganti entek eluhe
masalah kui ra cukup mung ditangisi
tetep lakoni wae pasti ono dalane
masalah masalah wong urip mesti duwe masalah

ojo nangis wae nganti entek eluhe
masalah kui ra cukup mung ditangisi
tetep lakoni wae pasti ono dalane
masalah masalah wong urip mesti duwe masalah

wong mlaku kadang kesandung
salah dalan mergo urip bingung
aduh bapak aduh aduh biyung
masalah teko kok raiso dibendung

masalah lagi lagi datang lagi
sabar dan sabar aku harus hati-hati
rampungke masalah siji mboko siji
dianggep wae kabeh kersane gusti

hadapi dengan senyuman
hidup indah bila kau menikmatinya

ojo nangis wae nganti entek eluhe
masalah kui ra cukup mung ditangisi
tetep lakoni wae pasti ono dalane
masalah masalah wong urip mesti duwe masalah

wong meneng dadi masalah
wong guyu dadi masalah
jatuh cinta juga jadi masalah
jomblo juga pasti jadi masalah

saiki kabeh bali neng awake dewe
tinggal kepiye lek arep ngatasi bebane
masalah teko ojo tok setel kenceng
cukup nyanyiin saja syalalala

hadapi dengan senyuman
hidup indah bila kau menikmatinya

ojo nangis wae nganti entek eluhe
masalah kui ra cukup mung ditangisi
tetep lakoni wae pasti ono dalane
masalah masalah wong urip mesti duwe masalah

ojo nangis wae nganti entek eluhe
masalah kui ra cukup mung ditangisi
tetep lakoni wae pasti ono dalane
masalah masalah wong urip mesti duwe masalah


Download Lagu Gratis Nella Kharisma – Masalah di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Nella Kharisma – Masalah Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Nella Kharisma – Masalah.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

yt:cc=on, aneka safari records, aneka safari, dangdut, dangdut terbaru, dangdut koplo, dangdut viral, playlist lagu dangdut, dangdut indonesia,

Home