Download lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu Mp3

Denny Caknan – Tanpo Tresnamu

Listen: 66x

Duration: 04:42

MP3 size: 7.33MB

Lirik:

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu
ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene
ming sepi tanpo tresnamu

biyen seneng bareng karo kowe
biyen susah tetep karo kowe
saiki wes bedo, kowe ro wong liyo
ngambyarno ngimpiku nyanding sliramu

opo kudu pasrah kahanane
kudu nrimo karo putusane
sak tenane ati iki ora lilo
yen nyawang sliramu nyanding wong liyo

segampang kuwi caramu ngapusi roso atimu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
kepiye maneh caraku nglalekno esem guyumu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
saiki aku dewe neng kene, ming sepi tanpo tresnamu
ming sepi tanpo tresnamu


Download Lagu Gratis Denny Caknan – Tanpo Tresnamu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Denny Caknan – Tanpo Tresnamu.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

#ambyar #tanpotresnamu, Denny Caknan, Tanpo Tresnamu, ambyar, denny caknan terbaru, denny caknan live,

Home