Download lagu Happy Asmara – Sampun Lilo Mp3

Happy Asmara – Sampun Lilo

Listen: 247x

Duration: 05:37

MP3 size: 6.34MB

Lirik:

ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
tulus di nggo mbahagiakke sliramu
ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
cukup aku yang merasakan itu

masio.. aku dudu pilihanmu
kowe tetep.. neng atiku

Chorus

aku tresno karo kowe

nanging kowe tresno dee
aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
uwes tak lilakno
wes kowe lungo'o
sing adoh teko uripku

aku tresno karo kowe
nanging kowe tresno dee
aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
snajan ati loro
perih neng njero dodo
nanging kudu tak tompo

(Int.)

ra perlu kowe ngerti gedene perjuanganku
tulus di nggo mbahagiakke sliramu
ra perlu kowe ngerti gedene roso sayangku
cukup aku yang merasakan itu

masio.. aku dudu pilihanmu
kowe tetep.. neng atiku

Chorus

aku tresno karo kowe
nanging kowe tresno dee
aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
uwes tak lilakno
wes kowe lungo'o
sing adoh teko uripku
a
nanging kowe tresno dee
aku sayang kowe
nanging kowe sayang dee
snajan ati loro
perih neng njero dodo
nanging kudu tak tompo

snajan ati loro
perih neng njero dodo
nanging kudu tak tompo


Download Lagu Gratis Happy Asmara – Sampun Lilo di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara – Sampun Lilo Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara – Sampun Lilo.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home