Download lagu Happy Asmara – Keno Gudho Mp3

Happy Asmara – Keno Gudho

Listen: 162x

Duration: 05:39

MP3 size: 5.49MB

Lirik:

Nalikane dek jaman semono
Tresnamu setyo lan tuhu
Anane mung tansah ngalembono
Sasat ora nate cidro

*
Mulo aku tansah animbangi
Tresnaku ginowo mati
Ora ono lintang kang sumunar
Amung ndiko pepujanku

Slirahmu pamit tugas ngayahi
Mring rahayu ne sesami
Nggonku muji kariyo basuki
Sok kapan anggonmu bali

Peteng dedet rasane atiku
Bareng keprungu kabarmu
Nyatane seng kondor mung layangmu
Ora liyo keno gudho

Kembali ke*


Download Lagu Gratis Happy Asmara – Keno Gudho di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Happy Asmara – Keno Gudho Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Happy Asmara – Keno Gudho.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

aneka, safari, records, aneka safari records, yt:cc=on, safari records, dangdut, dangdut koplo, lagu dangdut terbaru,

Home