Download lagu Didi Kempot – Ngopo Kudu Pisah Mp3

Didi Kempot – Ngopo Kudu Pisah

Listen: 68x

Duration: 04:29

MP3 size: 4.45MB

Lirik:

Kapan durung ngerti.,
Nandhes tatu dodo,
Sing gawe nelosongso,
Iso mari.

Kapan durung ngerti,
Opo aku biso nompo tresno liyo,
Nggo nambani.
Wis akeh sing ngandhani,

Ajar seko sithik nglalekake.
Ngalamun seneng ndewe,
Dudu dalan kanggo nuntasake sedihmu.
Bisane podho nduweni,

Opo mung wates nong ngimpi.
Seprene aku ora ngerti,
Ngopo kudu pisah.
Opo aku salah, males katresnanesing wis dibuktekke, cukup suwe.

Opo dek'
E salah, nresnani awakkuben kahananku neng koyo ngene.
Bisaku mung nyenyuwun,
Ono mukjizat sing anekani.

Bandhaku mung katresnan,
Sing tuwuh tulus nok njero ati, sedihe.
Bisane podho nduweni,
Opo mung wates nong ngimpi.

Seprene aku ora ngerti,
Ngopo kudu pisah.
Bisane podho nduweni,
Opo mung wates nong ngimpi.

Seprene aku ora ngerti,
Ngopo kudu pisah.
Seprene aku ora ngerti,
Ngopo kudu pisah.




Download Lagu Gratis Didi Kempot – Ngopo Kudu Pisah di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi Kempot – Ngopo Kudu Pisah Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot – Ngopo Kudu Pisah.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

Didi Kempot, DIDI KEMPOT Tembang Anyar, Ngopo Kudu Pisah,

Home