Download lagu Didi Kempot – Nyemoni (Feat Rini Epeledut) Mp3

Didi Kempot – Nyemoni (Feat Rini Epeledut)

Listen: 119x

Duration: 04:5

MP3 size: 6.56MB

Lirik:

Putri :
Umpamane kowe sido mbojo aku
koyo ngopo rasane jroning atiku
Saben melek nyawang tindak lan tandukmu
rino wengi mung ngujo kesenenganmu

Putra :
Ojo nglantur itu crita masa lalu
masa muda memang penuh lika liku
Melek bengi begadang ra ngerti wektu
nganti lali yen biyen kowe pacarku

Putra :
Yo balen balen
Putri :
Emoh emoh emoh
Putra :
Yo balen balen
Putri :
Emoh emoh emoh

Putri :
Sak ngertiku tresnamu mung tresno palsu
wong nyatane dek mbiyen karo kancaku

Putra :
Yen ra tresno nengopo kowe cemburu
nganti seprene yen pethuk nyemoni aku

INTRO

Putri :
Umpamane ra ono roso cemburu
nganti seprene mesti ijik karo aku
Urip bareng ngrasakake wulan madu
seneng seneng karo momong anak putu

Putra :
Ojo nglantur itu crita masa lalu
wis terlanjur uwis nduwe konco turu
Masa muda pancen penuh lika liku
nganti lali yen biyen kowe pacarku

Putra :
Yo balen balen
Putri :
Emoh emoh emoh
Putra :
Yo balen balen
Putri :
Emoh emoh emoh

Putri :
Sak ngertiku tresnamu mung tresno palsu
wong nyatane dek mbiyen karo kancaku

Putra :
Yen ra tresno nengopo kowe cemburu
nganti seprene yen pethuk nyemoni aku


Download Lagu Gratis Didi Kempot – Nyemoni (Feat Rini Epeledut) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Didi Kempot – Nyemoni (Feat Rini Epeledut) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Didi Kempot – Nyemoni (Feat Rini Epeledut).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Search Keyword:

Didi, Kempot, Rini, Epeledut, Kasmaran, Nyemoni, (feat., Epeledut),

Home